Frozen skin

FROZEN SKIN ZA CO2 TERAPIJU

Terapija ugljikovim dioksidom – CO2 ili karboksi terapija je trenutno najveći boom u industriji ljepote.

Karboksiterapija povećava elastičnost kože, djeluje na bolju cirkulaciju, pospješuje regeneraciju postojećeg kolagena i stimulira stvaranje novog te smanjuje bore.

Zašto odabrati Frozen skin

Karboksiterapijom naglo se povećava količina CO2 te samim time smanjuje pH u krvi tj. okruženje postaje kiselije. Zbog toga cirkulacija se ubrzava na tretiranom području, hemoglobin otpušta O2 kako bi uspostavio ravnotežu, a odnose CO2. (Bohorov učinak). Intenzivno hlađenje kože povećava cirkulaciju potkožnog tkiva kako bi iznutra zagrijalo kožu i na taj način ju „obranilo“. Uz to u kožu ispušta hijaluronsku kiselinu koja vlaži kožu i smanjuje bore.

Korištenjem CO2 u kombinaciji s atomiziranim aktivnim sastojcima, dolazi do kontrakcije i opuštanja krvnih žilica, a stimulacija osjetom hladnoće i pritiska poboljšava mikrocirkulaciju lica i vrata. Kao rezultat, aktivni se sastojci apsorbiraju mnogo brže i dublje, a njihova je učinkovitost povećana u odnosu na uobičajeno apliciranje sastojaka.

Trajanje tretmana je samo 5 minuta, a rezultat smanjenje dubokih bora te nestanak plićih.

Kako radi Frozen skin

U uređaj se stavljaju kapsule sa stlačenim CO2 plinom, te u poseban spremnik hijaluron u prahu. Prilikom rada uređaja naglo se oslobađa stlačeni CO2 plin koji hladi tretirano područje i obilato ga opskrbljuje CO2 plinom pomješanim sa hijaluronskim prahom. Zbog velikog pritiska CO2 ulazi u epidermu.

Prednosti frozen skin uređaja:

  • Zbog pritiska od 2 bara CO2 se ubrizgava u epidermu
  • Oslobađanje plina pod tlakom naglo se hladi tretirano područje
  • Ubrizgavanje hijalurona u epidermu

Rezultati koji se postižu:

  • Anti-aging i lifting – smanjuju se sitne linije i bore, poboljšava protok krvi i stimulirana proizvodnja kolagen i elastin
  • Vlaženje kože

Koluti ispod očiju – vjeđe smanjuju modru boju i zamjenjuje se žućkastim tonomco2,frozen skin, karboksi terapija